Индийски ресторант-градина Кохинор

Индийски ресторант-градина Кохинор, предлага автентична индийска кухня. Ресторанта е разположен на удобно и комуникативно място на бул. Гоце Делчев №67. индийски ресторант Кохинор е екзотичен ресторант, подходящ за романтична среща, събиране с приятели, както и за бизнес обяд или бизнес вечеря. Заповядайте при нас и изненадайте вашия партньор или приятел с нетрадиционни и екзотични ястия и обстановка.

Заповядайте в романтичния ресторант Кохинор в София за да се потопите в екзотиката на Индия, а ние ще се постараем да се насладите на едно незабравимо усещане, което ще ви пренесе в далечната страна на романтиката, подправките и екзотичните вкусове, съчетани в истински здравословната индийска храна. Независимо от това дали обичате меките и нежни екзотични ястия с преливащ се вкус, пикантната храна или сте вегетарианец или веган, индийски ресторант Кохинор ще задоволи всяко ваше очакване.

Освен приятната атмосфера в трите зали на индийски ресторант Кохинор - София, можете да се насладите на индийската кухня и в някоя от двете романтични градини, с които разполага ресторанта - лятна градина пред ресторанта и зимна градина - когато времето не е подходящо за използване на лятната градина. Зимната ни градина е покрита и може да се използва почти целогодишно, което я прави предпочитано място за тези от нашите клиенти, които желаят да бъдат сред естествена зеленина дори и през зимата или за нашите клиенти - пушачи.

Внимателно подбраните в менюто на ресторанта индийски рецепти включват както класически домашни индийски ястия с пилешко, агнешко, риба и скариди, така и най-популярните индийски рецепти като пиле тандури, пиле тика масала, биряни, ястия с домашно приготвено индийско сирене (панир), различни видове изпечен на момента вкусен индийски хляб (нан) и много други.

От 22.01.2019 г. индийски ресторант Кохинор се премести на нов адрес в София - бул. Гоце Делчев №67.

Нашите индийски майстор-готвачи Ви пожелават добър апетит в необятния свят от вкусове на индийската кухня! Добре дошли в индийски ресторант Кохинор!


Доставки

Доставки на храна до дома или офиса. Поръчайте на телефон 088 253 2541

Доставки от 3 лв.

Научете повече

Адрес

София бул. Гоце Делчев №67

Телефон

088 2532541

Работно време

Понеделник-петък: 12:00-23:00
Събота: 17:00-23:00
Неделя: почивен ден